TILBUD

MOI friluftlivsskolen har fire ulike tilbud. De er lagt opp slik at man kan starte med leik og moro på Aktivitetsuke, avansere til Superuke som er hakket mer avansert og så til slutt Kystlivsuke og Høyt og lavt som er de mest avanserte ukene. Det er dessverre ikke anledning til å bli med på flere tilbud i løpet av den samme sommeren.

Hovedplan:

Gruppe

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Aktivitetsuke

Uke 26, 27, 32 og 33

Øverlandsvatnet:

Bli kjent dag

Øverlandsvatnet:

Kanopadling

Hjertøya:

Kystdag

 

Moldemarka: Dagstur

 

Øverlandsvatnet

Avslutningsfest

 

Superuke

Uke 26, 27 og 33

Julneset:

Sykkeltur/Klatring

Hertøya: Kajakkpadling

 

Sekken:

Sykling

Audunstjønna:

(overnatting)

Telt-tur

Audunstjønna:

(tur tilbake)

Telt-tur

Kystlivsuke

Uke 26 og 27

Øverlandsvatnet:

Bli kjent/

kanopadling

Hjertøya:

Livet i fjæra

Hjertøya:

Kajakkpadling

Hjertøya:

(overnatting)

Kajakktur

Hjertøya:

(tur tilbake)

Kajakktur

Ungdomsuke

Uke 33

Vågsetervågen:

Bli kjent. Introduksjon til kajakk

Vågsetervågen:

Kajakkpadling

Bremsneshatten:

Overnatting

Bremsneshatten:

Klatring, bading

Vågsetervågen:

Padletur med kajakk

 

Junioruke 

uke 32

Holmarka

Bli kjent dag

 

 Holmarka

Matlaging og vannlek

 Holmarka

Turdag

 Holmarka

Orientering

 Holmarka

Avslutningfest

 

Aktivitetsuke

Dette er et tilbud for barn fra 3. klasse til 7. klasse. (Klassen de går i før sommerferien starter.) Aktivitetsuka har tilhold ved Øverlandsvannet i Moldemarka. Hva gjør vi? Vi slår leir, leker, padler kano, går på tur i skogen og på fjellet. Det er lov å bade. Lunsjen vår spiser vi rundt et bål. En dag tilbringes på Hjertøya. Da lager vi fiskekroker, ror og bader. Vi starter i Jensgurilia kl 9:15 og er ferdig kl 16:00 alle dager bortsett fra onsdag når vi drar til Hjertøya med oppmøte kl. 10:00 på kaia ved torget. Se programmet for alle detaljer.

Superuke

Dette er et tilbud for barn som har avsluttet 5. klasse og opp til og med 7. klasse. Superuke har ingen fast base. Vi er på tur ulike steder hver dag. Vi sykler, padler havkajakk, klatrer og drar på overnattingstur med telt/lavo. Vi møtes kl 9:15 alle dager, bortsett fra tirsdag når vi møtes kl. 10. Du må se i programmet for detaljer oppmøtested og når vi er tilbake fra tur.

Kystlivsuke

For barn som har avsluttet 6. klasse og til og med 7. klasse. Kystlivsuka har base på Hjertøya. Du lærer å padle havkajakk av instruktører fra Norges Padleforbund. Hva om kajakken velter? Alle lærer å velte og komme seg opp i kajakken igjen. Når de grunnleggende ferdighetene er på plass drar dere på fantastiske padleturer i området ved Moldeholmene. En dag brukes til å utforske livet i fjæra. Hva er det egentlig som lever der nede i sjøen? Vi forutsetter at alle deltakere har våtdrakt og tilpasset redningsvest. Alle deltakere får ”Vått kort, grunnkurs”.

Ungdomsuke

Dette er et nytt tilbud i 2018, for ungdom som har avsluttet 7. klasse og til og med 9. klasse. Konseptet er fremdeles å ha det gøy ute i naturen, men tilbudet er bedre tilpasset for ungdom. Vi har slått sammen det som har vært mest populært fra både Kystlivsuka og tidligere Høyt og Lavt-uka. De to første dagene blir det kajakk i idylliske Vågsetervågen. Deretter blir det overnattingstur til Bremsneshatten. Her skal vi blant annet utforske Bremsneshola, klatre og bade på en sandstrand. Siste dagen avsluttes med padletur i og rundt idylliske Vågsetervågen.

Junioruke

 for barn født 2010 og 2011, mer info kommer

 

 Kontaktinfo hovedinstruktører

 

Uke 26

Uke 27

Uke 32

Uke 33

Kystliv 26 og 27, Ungdomsuka 33

 

     

Aktivitetsuka

 

 

 

 

Superuka

 

 

 

 

Junioruka 32