Sparebanken Møre blir ny generalsponsor for arrangementet Moldetrippelen

Arrangørene bak Moldetrippelen (Molde Cykleklubb, Molde og Omegn Idrettsforening (MOI) og Skaret Skiforening) har inngått en samarbeidsavtale som gjør at Sparebanken Møre blir ny generalsponsor for arrangementet.

2016-01-28
agevassdal

Moldetrippelen består av arrangementene Skardilten (skirenn, avholdes lørdag 6. februar), Molde 7 Topper (fjelløp, avholdes lørdag 28. mai) og Molde Challenge (sykkelritt, avholdes lørdag 16. juli). De tre foreningene har gått sammen om Moldetrippelen for å skape en utfordring og noe som kan være et treningsmål for mosjonisten og den aktive året igjennom. Er du tøff og tar utfordringen kan du smykke deg med t-skjorte med påskriften «Moldetrippelen», og tar du den lengste varianten kan du kle deg med «Moldetrippelen SUPER».

Sponsoransvarlig i Molde Cykleklubb, Knut Ugelvik-Bognø, kommenterer: «Dette er svært gledelig for Moldetrippelen som arrangement. Med Sparebanken Møre har vi fått med oss en svært sentral og viktig lokal aktør som over lang tid har vist et stort samfunnsmessig engasjement. Å ha med Sparebanken Møre på laget gir Moldetrippelen et stort løft. Vi tror samarbeidet med Sparebanken Møre vil gi de tre lokale og flotte arrangementene økt deltagelse, samtidig som Moldetrippelen vil sette den flotte byen vår enda mer på kartet! Naturopplevelsene du vil få på disse tre arrangementene er unike, og tilsvarende finnes ingen andre steder. Vi håper dette er starten på et langt og fruktbart samarbeid med Sparebanken Møre». 

Bjørn Brunvoll, banksjef og ansvarlig for privatmarkedet hos Sparebanken Møre i Molde sier følgende om den nye samarbeidsavtalen med Moldetrippelen: «Sparebanken Møre er positiv til denne nye utfordringen «Moldetrippelen». Vi tror arrangementene og trippelutfordringen kan friste flere ut for å bruke nærområdet vårt. Som lokalbank tror vi at slike aktiviteter er med å øke trivselen og fører til vekst lokalt. Derfor støtter vi klubbene og denne nye utfordringen «Moldetrippelen». Sparebanken Møre håper mange benytter seg av muligheten til å delta enten i konkurranse med andre eller i konkurranse mot seg selv. Lykke til!»

Mer info om Sparebanken Møre finner du her: www.sbm.no

Kalender

Oktober
MTOTFLS
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket