Orienteringsesongen i full gang

 

Orientering-sesongen er godt i gang og vi har fått litt erfaring med å arrangere treningsløp uten felles oppmøte, stemplingsbukker på postene og tidtakingsbrikker.

 

Deltakelsen har vært veldig god med rundt 50 løpere hver uke. Det er like mange, om ikke flere, enn de ordinære treningsløpene! Selv Bolsøya-løpet som havnet midt i mai-snøfallet hadde omtrent 25 deltakere. Vi regner med at det at løypa står ute ei hel uke bidrar mye til dette, spesielt for barnefamilier.

 

Det publiseres nå jevnlig resultatlister, lenker til Livelox og oppdatert liste for O-karusellen.

 

2020-05-29
knutsiem

Det er veldig kjekt å se at så mange har løpt orientering i vår! Mange har løpt med UsynligO-appen på telefonen og noen har meldt inn tider eller deltakelse manuelt. Vi vet at noen har hatt problemer med UsynligO og registrering av poster, oftest i en rask løpsituasjon. Kanskje er det også derfor at flere og flere løper med GPS-klokke eller andre løpsapper på mobil og legger inn sporet sitt på Livelox. (Søk på "Molde" i Arrangement/arrangør for å finne løpene våre.) Det er selvfølgelig ekstra kjekt i disse tider da det er begrenset hvor mye vi får snakket sammen om løpene. Vi håper at alle som ønsker benytter seg av de gode avspilling- og sammenligningsmulighetene som finnes på Livelox. Husk på at dersom du er MOI-medlem så får du tilgang til ting i Livelox som du ellers måtte betalt for som privatperson. Det eneste du må gjøre er å bruke Eventor Norge-brukeren din når du logger på Livelox. Har du ikke Eventor bruker oppretter du det helt selv på https://eventor.orientering.no og velger tilhørighet til Molde og Omegn IF.

Resultatlistene publiseres jevnlig på Resultater 2020 sammen med lenke til Livelox for hvert løp. Der finnes også sammenlagtresultatene for O-karusellen som i skrivende stund akkurat er oppdatert med resultatene fra sprinten på Vågseterneset.

Minner samtidig om at ukens løype i Torleifen blir stående til over pinse og kan altså løpes hele søndag og mandag.

God tur og lykke til i neste løp!

 

Kalender

September
MTOTFLS
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket