Treningsløp

Vi har ukentlige treningsløp med elektronisk tidtaking tirsdager kl 18. I tillegg blir postene hengende ute fram til søndag kl 18 og du kan løpe når du selv ønsker. Det vil være en postkasse ved start med de resterende kartene fra tirsdag i.

Se terminlisten, følg med i kalenderen på denne siden, facebook.com/moiorientering eller bli med i gruppa MOI - Orientering på Facebook.

Løper du utenom tirsdagens løp med elektronisk tidtaking og ønsker å få tiden din i resultatlista må du dele et GPS-spor av løpet ditt på Livelox.com i løpet av siste mulige løpsdag, typisk søndag samme uke. Sporet kan du lage med en GPS-klokke eller app på telefon, f.eks. Livelox Recorder, Strava eller lignende. Se Info om Livelox.

Men la ikke mangel på tidtaking stoppe deg -- det er tross alt viktigst å faktisk komme seg ut! Send e-post til orientering@moldeidrett.no, melding til facebook.com/moiorientering eller legg inn kommentar på Facebook-arrangementet i løpet av uka om at du har løpt så registrerer vi deltakelsen.

Er du medlem i MOI Orientering kan du logge deg på Livelox.com og få se løpet til de som har delt sporet sitt i orienteringskartet som en fellesstart. Det er overraskende artig! Info om Livelox forklarer mer om bruker og pålogging.

Sesongavgiften for treningsløp er kr 500 forutsatt at man er medlem i MOI. MOI-medlemmer under 20 år løper gratis. Avgiften for enkeltløp er kr 40. Det er helt greit at barn som ikke har MOI-medlemskap prøver noen ganger før de eventuelt melder seg inn i MOI.

NB: Vi må overholde smittevernreglene og følgende gjelder derfor for de som deltar på løp på tirsdager:

  • Følg anvisninger på stedet
  • Overhold avstandsregel både i løypa og ved start og mål
  • Desinfiser hender og tidtakerbrikke før start
  • Vask og desinfiser hender og tidtakerbrikke før avlesing etter målgang
  • Ikke opphold deg på samlingsplassen lenger enn nødvendig

Vel møtt!

Kalender

Januar
MTOTFLS
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket