Instruktører

MOI Trim og rekrutt baseres på frivillighet. De som sitter i styret gjør en frivillig innsats for å legge til rette for aktivitetene. Vi får god hjelp av dyktige medhjelpere på byttedagen og Barnas Skidag. Men det viktigste av alt er likevel de som er instruktører på leikegym og allidrett.
Hver høst, i forbindelse med påmeldingen til leikegym og allidrett, søker vi etter foreldre som kan være instruktører. Dette er nødvendig for å opprettholde et rimelig tilbud til barn i Molde og omegn.
Antall instruktører
På hvert av partiene trenger vi fire instruktører. Disse rullerer på hvem som har ansvar for hvilke dager. Dermed er det fleksibelt i forhold til når man tar sine dager, og det blir ikke mange ganger på hver instruktør. Dersom det ikke melder seg nok instruktører til partiene på leikegym og allidrett, vil ikke disse partiene bli startet opp.
Vi trenger instruktører til Leikegym!
Instruktører på Leikegym gjennomfører et program på 45 minutter som består av oppstartssamling, oppvarming, hovedaktivitet og avslutning. Her er gode grunner til å melde seg som instruktør på Leikegym:
·        Man må som foreldre uansett være tilstede når barnet er på leikegym
·        Man får opplæring før leikegym starter opp
·        Man får en perm med forslag til aktiviteter og tips for gjennomføring generelt
·        Man blir godt kjent med foreldre som har barn på samme alder som dine egne
·        Man blir invitert til sosiale tilstelninger der instruktørene samles
·        Alle barn av instruktørene deltar på Leikegym og Allidrett uten å betale annet enn medlemskontigent til MOI (for tiden 200 kr)
Vi trenger instruktører til Allidrett!
Instruktører på Allidrett planlegger gjerne et halvår om gangen. Det legges en plan for hvilke aktiviteter som skal gjøres til hvilken uke, og man kontakter instruktører for å be de presentere og gjennomføre en treningsøkt innenfor sin idrett. Instruktørene deler på å møte opp for å ha navneopprop og holde et øye med barna. Enkelte ganger kan instruktørene selv gjennomføre et opplegg med en idrett de har kjennskap til. Her er gode grunner til å melde seg som instruktør på Allidrett:
·        Det meste som må gjøres er i forkant av hvert halvår
·        Man får god informasjon før allidrett starter opp
·        Man får en perm som er til god hjelp for gjennomføring av instruktøroppgaven
·        Man blir godt kjent med foreldre som barn på samme alder som dine egne
·        Man blir invitert til sosiale tilstelninger der instruktørene samles
·        Alle barn av instruktøren deltar på Leikegym og Allidrett uten å betale annet enn medlemskontigent til MOI (for tiden 200 kr)

Kalender

Januar
MTOTFLS
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

Aktiviteter

26.01.2022
Hopptrening

18:00 - 20:00

Skarbakkene